dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa-ti alegi crema de fata

Este foarte important sa ne alegem crema de fata pe care o folosim in fiecare zi in functie de caracteristicile tenului nostru. Chiar daca prietena ta cea mai buna si-a gasit crema perfecta, care face minuni tenului ei, acest lucru nu inseamna ca va avea aceleasi beneficii si asupra fetei tale. Ti-am pregatit cateva sfaturi pentru a-ti alege o crema de fata potrivita pentru hidratare, dar care iti va oferi in acelasi timp si un ten luminos. 
  Indiferent de anotimpul in care vrei sa folosesti crema de fata, acesta trebuie sa aibe neaparat factor de protectie solara. In cazul in care ai un ten deschis la culoare, alege o crema cu factor de protectie mai mare. Acestea de obicei variaza intre 5 si 50. Chiar daca crezi ca soarele de primavara nu este atat de puternic incat sa-ti afecteze tenul, studiile recente au aratat faptul ca pielea care nu este protejata de soare tot timpul prezinta semne de imbatranire mult mai repede.
  Cand iti alegi o crema de fata fii atenta la ingrediente. O crema de fata buna ar trebui sa contina :
 - un antioxidant, cum ar fi vitamina C, care sa protejeze pielea de efectele negative cauzate de stres si poluare
 - vitamina A, care ajuta tenul sa se regenereze
 - coenzima Q10, care stimuleaza producerea de colagen, si ofera elasticitate pielii.
  
  Poti alege cu incredere produsele care contin unt de shea. Untul de shea are proprietati antiinflamatoare, si lasa pielea fina. 
  Nu te lua dupa mirosul cremei. Cu cat o crema miroase mai puternic cu atat contine mai multe parfum, ingredient care nu are ce cauta intr-o crema de fata.
  In cazul in care ti-ai gasit crema perfecta, nu ti-o schimba. Indiferent cate creme noi apar pe piata, daca iti schimbi frecvent crema, tenul tau poate suferi.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu