dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum se ajunge la cascada Valul Miresei de la Rachitele


          La doar 80 de km de orasul Cluj-Napoca se afla cea mai mare cascada din Muntii Apuseni.Numele cascadei a lua nastere de la o legenda care spune ca in timpul unei nunti o mireasa ar fi cazut in apa si voalul ei i-ar fi ramas agatat sus.Cu inaltimea de aproximatix 30 de metri este de o splendoare nemaintalnita si o frumusete rara.
Cascada este situate la poalele Muntilor Vladeasa, pe Valea Stanciului in satul Rachitele langa Huedin. Ca sa ajungeti la Cascada Valul Miresei trebuie sa urmariti urmatorul traseu: Cluj-Napoca-Huedin-Calata-Margau-Scrindu Frasinet-Rachitele.Din satul Rachitele pana la cascada sunt 5-6 km de drum forestier pe care ii puteti parcurge si cu masina.

Pentru cei care cauta aerul curat de munte si nu numai merita din plin vazut acest loc minunat chiar si pentru cateva clipe. Exista posibilitate si de cazare in zona existand cateva pensiuni.Un bun prilej de a scapa de viata cotidiana si de orasele mari din imprejurimi este evadarea in acest loc parca desprins din paradis.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu