dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum recunosti o poseta Louis Vuitton autentica


     Louis Vuitton Malletier este o casa de moda franceza fondata in anul 1854 de Louis Vouitton specializata in productia de acesorii si obiecte de lux cum ar fi ochelari de soare, pantofi, bijuterii, posete. In zilele noastre cel mai cunoscut produs al firmei sunt posetele Louis Vuitton recunoscute pentru inalta calitate a materialelor folosite si pentru preturile foarte mari la care pot ajunge aceste accesorii de lux.

    Pe piata exista o multitudine de falsuri pentru posetele Louis Vuitton, unele chiar foarte bine lucrate. Iata cum ne putem da seama daca o posete Louis Vuitton este originala sau un simplu fals: 

-posetele LV utilizeaza acelasi patern neschimbat din anul 1959, constand in  niste forme si simboluri care sunt astfel aranjate tocmai pentru a face greu de falsificat produsul. Iata paternul autentic:


    Simetria paternului. Acest lucru il putem observa uitandu-ne pe diagonala la simbolurile afisate pe poseta, daca la inceputul cusaturii se incepe cu un simbol, finalul pe diagonala va fi cu acelasi simbol, aceeasi regula e aplicabila si pe linia orizonatala de simboluri. Daca linia de simboluri se termina cu un simbol diferit fata de cel initial, poseta e clar un fals.

    Existenta logo-ul LV cu capul in jos pe o parte a posetei. Este stiut faptul ca partile din fata, jos si spate ale posetei Louis Vuitton sunt confectionate dintr-o singura bucata de piele si practic prin indoirea acesteia pe una dintre parti logo-ul LV va aparea cu capul in jos. Daca in schimb pe ambele parti logo-ul are aceeasi orientare, poseta e clar un fals.

    Cusaturile care sustin manerele. La o poseta LV autentica cusaturile sunt facute cu o ata de un galben de o nuanta mai inchisa, la multe fake-uri LV ata este de culoare galben deschis.

    Piele din care este confectionata manerele se schimba in timp intr-o culoare mai inchisa, daca de exemplu evaluam o posete Louis Vuitton second utilizata si are manerele deschise la culoare este un semn clar ca poseta sau este un fals sau manerele au fost schimbate.

    Piesele metalice la posetele Louis Vuitton autentice sunt intotdeauna placate cu alama, la posetele mai vechi ne putem da seama daca s-a folosit alama daca culoarea acesteia s-a inchis vizibil si in jurul piesei exista o nunta verzuie rezultata din oxidarea alamei cu aerul pe parcursul timpului. La falsuri toate aceste piese sunt colorate intr-un ariu deschis.

    Interiorul la o poseta Louis Vuitton originala este intotdeauna confectionat din panza de culoare maro.

    Inscriptiile datei. Aceste inscriptii se gasesc sub buzunarul interior al postei.  Atentie insa, Louis Vuitton utilizeaza aceste inscriptii doar din anul 1980, astfel o poseta LV pe care nu este inscriptionata data nu inseamna ca nu e originala, ci doar ca a fost confectionata inaintee de anul 1980. Inscriptiile datei dupa 1980 le intalnim sub 2 forme. Primele care apar imediat dupa 1980 sunt formate din 3 cifre xyz, xy simbolizand anul de exemplu, iar z luna anului, de exemplu 821 inseamna ca poseta a fost confectionata in luna ianuarie a anului 1982. La modelele Louis Vuitton mai noi inscriptiile datei sunt sub form xyabcd, in care xy este simbolul pentru tara in care a fost confectionat produsul, ac - luna anului in care a fost confectionat produsul, bd - anul in care a fost confectionat produsul. De exemplu o inscriptie SN 1904 va inseamna un model confectionat in Franta, in luna octombrie a anului 1994. La multe fake-uri aceste inscriptii sunt absolut la intamplare spre exemplu o sa intalnim fake-uri cu inscriptii in care anul e inainte de 1980 cand posetele nu erau inscriptionate deloc, altele in care luna e 13 si multe alte erori de acest gen. 

Nota: Lista simbolurilor pentru tarile care produc posete Louis Vuitton: Franta: A0, A1, A2, AA, AAS (special order), AN, AR, AS, BA, BJ, BU, DU, CO, CT, ET, FL, LW, MB, MI, NO, RA, RI, SD, SL, SN, SP, SR, TH, TR, VI, VX SUA: FC, FH, LA, OS, SD, FL Spania:CA, LO, LB, LM, LW Italia : BC, BO, CE, FO, MA, RC, RE, SA, TD Germania: LP Elvetia: DI, FA


0 comentarii

Trimiteți un comentariu