dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum se aplica blush-ul

Aplicarea blush-ului este un pas important pentru a avea un machiaj perfect. Blush-ul invioreaza fata, si o va face sa arate mult mai proaspata si neobosita! Este important sa stii cum sa-l folosesti. Blush-ul nu se aplica pe toata fata! El se aplica doar pe unele zone, si in mod normal este ultimul element pe care trebuie sa-l aplici pe fata ta in momentul in care te machiezi. 
  Trebuie sa alegi o culoare care se potriveste cu nuanta naturala a tenului tau. Inainte de a aplica blush-ul, asigura-te ca ai aplicat corect si bine restul machiajului.
 Cum se aplica blush-ul? Ia putin blush pe o pensula; in cazul in care ai luat prea mult scutura surplusul pentru a nu-ti pune prea mult blush pe fata. Pune-te in fata oglinzii si zambeste : aplica blush-ul in forma unui arc, urmeaza linia pometilor ascendent, pana la linia parului. Apoi intinde-l putin folosind o miscare descendenta pe obraz pentru a obtine un machiaj cat mai natural.  
   Ar fi bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi cand v ine vorba despre blush:
 - daca ai pielea mai inchisa la culoare, foloseste o nuanta de rox prafuit, iar daca ai piele deschisa foloseste nuante de caisa
 - nu aplica blush pe nas
 - alege o nuanta apropiata de rujul pe care il vei folosi, pentru a se potrivi cat mai bine
 - nu aplica prea mult blush pentru ca fata ta sa nu arate ca o masca
 - pentru a crea un aspect mai distins, aplica putin blush stralucitor pe cel mai apropiat punct al pometilor de ochi.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu