dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa ai un preludiu de neuitat

    Preludiul este un pas foarte important pentru a mentine flacara aprinsa intre tine si partener. De cele mai multe ori datorita oboselii si a stresului, multe cupluri decis sa sara peste preludiu si sa treaca direct la actul sexual in sine; ajungand la un moment dat sa si uite ce inseamna un preludiu hot. Daca sunteti unul din acele cupluri, va prezint cateva sfaturi pentru a avea parte de un preludiu de neuitat!
     Sarutati-va! Sarutul este un pas foarte important pentru a avea un preludiu hot. Un sarut lung si tandru este cea mai buna cale petru a aprinde pasiunea dintre voi.
     Dansati! Un dans intim intre voi doi este un prilej excelent pentru a aprinde focul. Va puteti alege cateva melodii preferate, iar apoi la lumina unor lumanari, sa dansati. In acest fel va relaxati putin  amandoi, si in acelasi timp va creati o atmosfera si o stare de spirit care anunta o noapte nebuna.
      Nu va aruncati hainele de pe voi! Hainele nu trebuie neaparat  sa zboare prin camera de pe voi, mai ales lenjeria intima. Hainele pot reprezenta un mod foarte placut de a va juca unul cu celalalt. Descopetiti-va fiecare particica a corpului vostru incet si insotite de saruturi pasionale! Cu siguranta va fi un preludiu extrem de placut!
    Puteti sa incercati chiar si sa vizionati impreuna un film erotic. Nu este nimic gresit in acest lucru, normal atata timp cat o faceti in limitele normale (nu in ficare zi). In plus, ceea ce vedeti va poate inspira ce sa faceti in propriile voastre scenarii sau fantezi .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu