dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa nu cheltui banii aiurea la supermarket

De cate ori ti s-a intamplat sa mergi la cumparaturi doar pentru cateva produse, iar in momentul cand ajungi acasa, te trezesti ca nu-ti incap toate in frigider? Exista cateva reguli care trebuie respectate cand mergi la cumparaturi la supermarket, pentru a nu cheltui prea multi bani aiurea. 
  In primul rand, fa-ti o lista de cumparaturi. Uita-te prin frigider, prin camara, prin baie, si fa-ti o lista cu tot ce ai nevoie. Astfel, eviti sa te plimbi printre raioanele  de unde nu ai nevoie de nimic, dar totusi poti fi atrasa de unele lucruri.
  Mananca inainte sa mergi la cumparaturi. Riscul de a cheltui bani in exces pe mancare creste daca esti infometat/a. 
  Toata supermarketurile sunt pline de promotii, insa trebuie sa ai grija sa profiti de ele intr-un mod rational. Verifica-le termenul de expirare, ca sa te asiguri ca ai timp destul sa consumi tot produsul inainte ca acesta sa expire. Daca ai dat de o reducere mare, nu inseamna neaparat ca trebuie sa cumperi cu baxul. Acest lucru este o idee buna doar pentru produsele care sunt necesare constant, cum ar fi uleiul sau detergentul.
  In momentul in care un produs este disponibil in mai multe gramaje, compara raportul dintre greutate si pret. Uneori un pachet mare poate fi mai ieftin, alteori doua pachete mici pot fi cele ieftine.
  Opteaza pentru legumele si fructele care sunt de sezon. Acestea sunt mai ieftine si cu siguranta mai proapete.
  Incearca sa mergi mai rar la supermarket. O data pe saptamana ar trebuie sa fie de ajuns.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu