dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa slabesti cu ajutorul apei

Oricat de ciudat ti se pare, poti slabi cu usurinta cu ajutorul apei. Apa aduce numai beneficii organismului nostru, iar dieta cu apa  a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri in Japonia si tarile asiatice. Ce trebuie sa faci? Simplu: sa bei apa!  Bea cel putin 2 litrii de apa pe zi, incepand de dimineata buna, de cum te-ai trezit. Ultimul pahar cu apa sa-l bei cu aproximativ 30 de minute inainte de culcare, pentru a te mentine hidratata pe toat
a durata noptii. Apa ta va ajuta si iti va reduce considerabil pofta de mancare. Poti sa mananci tot ce vrei, insa fara sa exagerezi cu nimic, mai ales cu dulciurile. 
  O dieta cu apa are atatea beneficii incat nici nu iti vine sa crezi. Pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, apa previne imbatranirea prematura a pielii, te ajuta sa elimini celulita, iti hidrateaza atat organismul cat si pielea si previne constipatia. 
  Pe langa beneficiile de mai sus, o dieta cu apa este foarte usoara de urmat. Nu mai trebuie sa-ti calculezi fiecare inghititura sau sa te abtii de la mancarurile preferate. Cheia este sa bei multa apa, iar in ceea ce priveste mancarea, doar sa ai putina grija sa nu faci exces.
  Daca nu esti obisnuita sa bei multa apa, nu te apuca de dieta chiar din prima zi. Incepe incet sa maresti cantitatea de apa pe care o bei, ajungand la cel putin 2 litrii pe zi. Nu bea apa in timp ce mananci; altfel risti sa nu mai aibe loc digestia si te vei simti balonata. Daca te-ai saturat de gustul apei, stoarce o lamaie, insa fara zahar. Astfel vei bea un suc de lamaie, sanatos si vei slabi in acelasi timp.
  In cazul in care te hotarasti sa tii aceasta dieta, este foarte important sa nu exagerezi cu apa. Daca bei prea multa apa, ti se poate dilua sarea din sange, lucru care nu este benefic organismului. Este recomandat sa bei maxim 3 litrii de apa pe zi.
  Cine-ar fi crezut ca este atat de simplu sa slabesti cu apa, un lucru vital din viata noastra!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu