dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa te machiezi in functie de culoarea ochilor

Cu totii stim cat este de important un machiaj care sa arate bine si care sa se potriveasca trasaturilor fetei noastre. In continuare va prezint cele mai recomandate nuante de farduri de pleoape in concordanta cu culoarea ochilor.
  Pentru ochii verzi
 Cele mai recomandate nuante de farduri pentru persoanele cu ochi verzi sunt: maro, piersica, mov, roz, rosu, violet, auriu, galben mustar, bronz. 
In principiu ochii verzi merg perfect cu orice nuanta de roz. Culoarea ochilor verzi va fi si mai vibranta cu ajutorul contrastului dintre verdele ochilor si nuantele rozalii de pe pleoape. Cel mai recomandat este sa alegi nuante rubinii pentru machiajul de seara, si tonuri sidefate si pale pentru un machiaj de zi. 
  Pentru ochii negrii si caprui
  Nuantele ideale pentru ochii negrii si caprui sunt : albastru, verde, auriu, gri, violet, mov. 
  Cel mai bine iti scoti in evidenta maroul /negrul ochilor folosind nuante de albastru si verde. Iar pentru un machiaj smokey eyes, alege cu incredere nuante de mov.
  Pentru ochii albastrii
  De cele mai multe ori persoanele cu ochi albastri au ochi atat de frumosi, incat indiferent ce culoare poarta pe pleope, ochii tot ies in evidenta. Insa, pentru a face o contrast cat mai placut, se recomanda urmatoarele culori: gri, argintiu, maro, portocaliu, roz, albastru foarte inchis, violet.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu