dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa te machiezi ca sa ai ochi mai mari

Ochii mari si stralucitori sunt in voga in aceasta vara. Daca nu esti norocoasa posesoare de ochi mari nu este cazul sa te stresezi. Cu ajutorul catorva usoare trucuri de machiaj vei reusi cu usurinta sa te machiezi in asa fel incat ochii sa iti para mai mari si stralucitori.
  1. In primul rand, daca ai cearcane este important sa le maschezi cu un produs special anticearcan. Cearcanele doar dau impresia de ochi mici si infundati. 
  2. Foloseste un dermatograf deschis la culoare pe partea interioara a ochiului, in artea de jos. Apoi aplica dermatograf mai inchis la culoare (poti folosi chiar si negru) tot pe partea interioara a ochiului, sub cel deschis, si trage linia spre exteriorul ochilor. Apoi aplica culoarea mai inchisa pe pleoapa superioara, tragand linia inspre colturi pentru a o uni cu cea de jos. Cu acest tip de machiaj, cu siguranta ochii iti vor arata mai mari.
  3. Aplica 2 straturi de rimenl pe genele superioare, si curbeaza-le/
  4. Foloseste farduri de pleoape deschise la culoare, si opteaza pentru o singura nuanta, in locul mai multor. Cu toate ca mai multe nuante pe pleoape poate reprezenta un look putin mai sofisticat, folosirea unei singure culori iti va mari ochii.
  5. Foloseste cu incredere cremele pentru iluminare. Acestea sunt putin lucioase, deci trebuie aplicate cu ajutorul degetelor. Aplica-l pe pleoapele superioare, pe arcada ochilor inspre sprancene. 

0 comentarii

Trimiteți un comentariu