dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa fii mai eficient

     Cu siguranta ai auzit multe persoane care se plang ca nu le ajung 24 de ore pe zi pentru a-si termina toate treburile. Poate chiar si tu ai patit acest lucru. In mod normal 24 de ore pe zi sunt suficiente. Problema este ca de cele mai multe ori pierdem mult timp pentru ca il alocam pentru unele activitati care sunt inutile. Iti prezint cateva sfaturi pentru a fii mai eficient in viata de zi cu zi si pentru a nu mai pierde vremea degeaba.
    Fa o lista cu tot ceea ce trebuie sa faci. Altfel, risti sa te apuci de un lucru, sa-l lasi balta ca ti-ai amintit de altceva si tot asa. Iar la sfarsitul zilei realizezi ca nu ai facut mare lucru. Fa-ti o lista cu ceea ce vrei sa faci intr-o anumita zi, organizand-o in functie de prioritati. Incepi cu cele mai urgente, si odata ce faci cate una din ele, le bifezi. 
  Incearca sa stai deoparte de orice lucru care ti-ar distrage atentia. In aceasta categorie intra foarte multe lucruri: o emisiune interesanta la tv, un clip muzical pe care inca nu l-ai vazut, sau o persoana care te viziteaza la birou, etc. Daca nu poti sta departe chiar de toate, incearca macar sa le ignori.
  Nu mai amana lucrurile! Ocupa-te de lucrurile cele mai urgente, indiferent daca iti plac sau nu. Gandeste-te ca la un moment dat tot ajungi sa trebuiasca sa le faci, deci de ce sa nu scapi cat mai repede?
  Fixeaza-ti termene limita pentru a indeplini unele sarcini. Astfel eviti sa pierzi vremea cu lucruri inutile.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu