dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa te dai cu autobronzant

   Desi vara a trecut deja, poate nu ai avut vreme sau chef sa iesi la soare. Toata lumea este bronzata, iar tu esti alba ca laptele. Ce poti face? Simplu: te dai cu autobronzant. Autobronzantul, daca este folosit in mod corect, arata superb pe piele, si nu mai trebuie sa stai cu orele in soare pentru a avea putina culoare. Insa el trebuie folosit cu foarte mare grija, intrucat daca nu este aplicat bine poate sa te umple de pete pe corp. Citeste sfaturile de mai jos pentru a afla cum sa te dai in mod corect cu autobronzantul.
  1. Inainte sa aplici autobronzantul pe toata pielea, testeaz-o cu 24 de ore inainte pe o mica portiune de piele. Trebuie sa te asiguri ca se potriveste pe pielea ta si ca nu dezvolti nici un fel de iritatii.
  2. Inainte de a aplica autobronzantul, exfoliaza-ti pielea timp de cateva zile. Trebuie sa elimini celulele moarte de piele pentru a avea rezultatul dorit.
  3. Tot inainte de aplicare, fa un dush si hidrateaza-ti tot corpul. Foloseste o crema puternic hidratanta, insistand la zonele corpului care au tendinta de a se usca mai rapid, cum ar fi coatele si genunchii.
  4. Autobronzantul se aplica pe pielea complet uscata, intr-o camera, nu intr-o baie plina cu aburi!
  5. Nu te grabi sa-ti aplici autobronzatul cat mai repede. Incepe dintr-o zona a corpului si continua incet, aplicand-l corect. 
  6. Foloseste manusi din latex cand aplici autobronzantul pentru a evita sa te "bronzezi" si in palme. In cazul in care nu ai manusi, spala-te bine pe maini dupa ce termini o parte a corpului.
  7. Este important sa astepti cu rabdare pana cand autobronzantul iti intra bine in piele. Daca nu se absoarbe bine, in momentul in care te imbraci iti patezi hainele, iar pielea ta va ramane cu pete.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu