dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa-ti alegi samponul potrivit

Un par frumos si sanatos porneste de la folosirea unui sampon adecvat tipului tau de par. Daca iti schimbi samponul in fiecare luna si habar nu ai ce sa-ti mai cumperi, in continuare iti prezint un mic ghid pentru a stii data viitoare cand mergi la cumparaturi cum sa-ti alegi samponul potrivit.
  In primul rand, trebuie sa  iti alegi samponul in functie de tipul tau de par: cret, subtire, vopsit, normal, cu matreata. Degeaba folosesti un sampon pentru parul normal daca parul tau este vopsit. Fiecare tip de par are nevoie de un anumit tip de sampon. Acum ca stii care este primul pas, treci la al doilea: gandeste-te ce rezultat vrei dupa samponare. Aici poti alege intr-un sampon pentru volum, pentru repararea parului, pentru fire rebele, protejarea culorii.
   Urmatorul lucru de care trebuie sa tii cont este frecventa cu care te speli pe cap. Daca iti speli parul de 1-2 ori pe saptamana, poti alege orice fel de sampon. Insa, daca te speli de mai multe ori, ai nevoie de un sampon bland, care nu iti afecteaza parul si scalpul. 
  Verifica cu atentie ingredientele si instructiunile samponului. Alege un sampon cu cat mai multe ingrediente naturale si cat mai putine chimicale. In ceea ce priveste instructiunile, urmeaza-le cu precizie. In cazul in care scrie ca parul trebuie clatit cu apa rece, asa trebuie procedat. Exista ingrediente care relationeaza cel mai bine cu apa rece.
  Si in ultimul rand, nu uita si de ingrijirea scalpului. Daca ai pielea scalpului sensibila sau grasa, aceasta are nevoie de mai multa atentie.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu