dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa scapi de cearcane

Aparitia cearcanelor din jurul ochilor poate fi cauzata din mai multe motive: lipsa somnului, stresul sau oboseala. Exista multe creme care sunt folositoare in eliminarea cearcanelor, dar de ce sa folosim chimicale cand ne putem trata in mod natural?
  In primul rand, cele mai importante lucruri sunt : o alimentatie sanatoasa, respectarea orelor de somn si hidratarea organismului cu cat mai multa apa.Poti sa scapi de cearcanele inestetice cu ajutorul catorva remedii naturale, pe care le poti face acasa.
  Cel mai cunoscut tratament natural anticearcan este castravetele. Cand iti simti ochii obositi, pune o felie de castravete pe ochi. Castravetele iti lumineaza ochii si in acelasi timp te ajuta sa scapi de ochii obositi. Zeama de castravete amestecata cu putina zeama de lamaie poate face minuni. Aplica compozitia rezultata in jurul ochilor timp de 15 minute, apoi clateste-ti fata. 
  Cataplasmele din cartofi rasi te ajuta sa scapi de cearcane. Aplica acest tratament peste noapte, de cel putin 3 ori pe saptamana. Dupa prima saptamana vei vedea rezultate.
  Un alt tratament natural  este uleiul de migdale. Maseaza-te in jurul ochi si sub ochi cu ulei de migdale, inainte sa te culci timp de 2 saptamani. Uleiul de migdale este o hrana pentru piele si inlatura cu succes cearcanele.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu