dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum se poarta sandalele

Odata cu venirea caldurii vine si vremea sa ne scoatem sandalutele de la naftalina. Nu are nici o importanta daca sandalele tale sunt in voga sau nu, important este sa stii cum sa le porti  in functie de tinuta pe care o alegi. 
  Daca optezi pentru sandalele joase, poarta-le cu pantaloni scurti, fuste si rochite vaporoase. Sandalele joase se potrivesc cu stilul casual. Le porti asorta cu usurinta cu accesorii trendy. 
  Sandalele cu toc subtire si inalt se potrivesc de minune cu pantalonii drepti. Insa, daca sandalele tale preferate au toc mai gros si patratos, asorteaza-le cu o pereche de pantaloni largi cu talie inalta. Pentru o tinuta de seara, alege o pereche de sandale cu toc inalt impreuna cu o rochie stramta si dreapta. Cu tocurile trebuie sa ai putina grija! Niciodata sa nu porti o pereche de tocuri mai mari de 9 cm cu o fusta sau rochie mult prea scurta. Efectul nu va mai fi sexy, ci va semana mai mult cu indecent.
  Conteaza si culoarea sandalelor. Daca sandalele sunt albe, negre sau aurii le poti asorta cu orice culoare. Insa, daca ai sandale lucioase, de exemplu un verde electric, alege haine in nuante care se asorteaza cu culoarea respectiva. 
  Daca ai sandale cu cureluse la glezne, nu le ascunde. Acestea au un look foare sexy combinate cu o fusta scurta. 

0 comentarii

Trimiteți un comentariu