dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa arati bine in poze

In toate revistele vedem vedete care arata perfect in poze! Trebuie sa stii ca nu totul tine de machiaj si de photoshop. In momentul in care iti faci o poza, trebuie sa stii cateva lucruri pentru a iesi mai slabuta si pentru a arata bine. Cu siguranta de obicei iti faci 10 poze, din care iti place numai una. Urmeaza trucurile de mai jos pentru a arata mai bine in poze si in acelasi timp si mai slabuta.
  Postura este foarte importanta! Stai dreapta, o poza in care iesi cocosata cu siguranta nu o sa-ti fie pe plac. Trage putin umerii in spate si scoate putin pieptul; in acest fel vei parea si mai slaba. 
  Intoarce-te in comparatie cu aparatul de fotografiat , intr-o parte. Pune-ti un picior in fata celuilalt si intoarce-ti fata inspre aparat. Aceasta pozitie este una clasica folosita de majoritatea fotografilor profesionisti. Stand in aceasta pozitie, iti arati profilul corpului si vei parea mai slaba.
  De multe ori nu stii ce sa faci mainile. Trebuie sa le tii departe de corp! Nu sta cu ele langa corp, aceasta pozitie ti-ar da numai volum la corp. Incearca sa-ti pui mainile pe talie, sau sa te joci cu parul.  
  In cazul in care nu faci o sedinta cu un fotograf profesionist, ci prietena/prietenul este fotograful, spune-i sa nu faca poza de jos. Fotograful trebuie sa stea la nivelul ochilor tai. Daca sta mai jos, cu siguranta se vor vedea acele 2 kilograme pe care le ai in plus. 
  Si hainele sunt foarte importante. Poarta haine pe masura ta, nici prea largi, nici prea stramte. Daca vrei sa-ti ascunzi burtica, foloseste o jacheta, o esarfa sau chiar un plus pentru a-ti ascunde zona cu probleme. 

0 comentarii

Trimiteți un comentariu