dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum ingrijim broscutele

Habitatul:
Pentru broscutele de apa este recomandat un acvariu care sa aiba o lungime de 4-5 ori mai mare decat broscuta, o latime de 3-4 ori si o adancime de 2 ori lungimea broscutei.
Este important ca nivelul apei din acvariu sa nu fie prea scazut, altfel broscutele se pot lovi cand fac scufundari. Daca se doreste cresterea a mai mult de o broscuta intr-un acvariu, trebuie sa stim ca la fiecare broscuta trebuie sa crestem capacitatea acvariului cu 25 %.
Iluminarea acvariului:
Broscutele de apa au nevoie de iluminare cu lampi UV, foarte imporanta pentru a ajuta broscutele sa isi regleze temperatura corpului dar si pentru mentinerea structurii osoase. Se recomanda utilizarea luminii oferite de 2 tipuri de lampi (incandescent, fluorescent) timp de 10-12 ore pe zi.
Decorul acvariului (insulele):
Suprafetele terestre (insulele) sunt foarte importante pentru habitatul broscutei de apa, oferind o platforma pe care aceasta poate sta la lumina lampii pentru a a se incalzi. Aceste platforme poti fi achizitionate de la Pet-shop-uri sau pot fi construite de dvs din pietris.
Alimentatie:
Broscutele de apa mananca greieri, viermi de faina, insa este recomandat sa cumparati produsele pentru alimentatia broscutelor prezenta in ofertele petshopurilor care sunt astfel concepute incat sa asigure broscuei necesarul zilnic de vitamine.  

0 comentarii

Trimiteți un comentariu