dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa scapi de sforait

    Sforaitul este o problema care apare din ce in ce mai des, atat la barbati cat si la femei. De multe ori poate cauza insomnii partenerului/partenerei de viata. Daca va confruntati cu aceasta probleme, cititi sfaturile de mai jos pentru a afla cum puteti scapa de sforait.
   Un masaj relaxant iti pot detensiona muschii corpului, astfel vei scapa de stresul zilnic si vei avea un somn linistit. Masajul este un mare ajutor nu doar pentru a scapa de sforait, ci si pentru insomnii.
   Curatenia din dormitor este un pas important. Anumiti factori alergeni provoaca cu usurinta sforaitul si impiedica respiratia regulara. Scutura putin zilnic asternuturile, aeriseste bin in dormitor, si eventual poti folosi si un aparat pentru purificarea aerului.
   Este important sa dormi corect. O postura corecta a coloanei in timpul somnului va impiedica sforaitul. Coloana trebuie sa fie aliniata normal. Data viitoare cand iubitul/iubita sforaie, poti sa-i schimbi pozitia in care doarme si sforaitul va inceta. Poti incerca cu incredere si pernele special create sa te ajute sa iti mentii o posrtua corecta pe timpul noptii.
   Daca ai incercat toate sfaturile de mai jos si sforaitul tot nu inceteaza, este recomandat sa faci o vizita la medic pentru a-ti verifica amidgalele. Acestea pot fi umflate, iar in cazul in care sunt prea mari obstructioneaza respiratia. 

0 comentarii

Trimiteți un comentariu