dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum se elimina mirosul neplacut din pantofi

   Mirosul neplacut care te loveste cand iti incalti pantofii favoriti este destul de enervant, nu-i asa? Nu este motiv sa te sperii, nu trebuie sa-i arunci. In continuare iti prezint cateva sfaturi pentru a elimina  urat din incaltamintele tale preferate.
  Pentru a scapa de mirosul neplacut din pantofi foloseste cu incredere bicarbonatul de sodiu. Imprastie putin bicarbonat in incaltaminte, si lasa-l acolo peste noapte. Dimineata, scuturi putin pantofii pentru ca bicarbonatul sa iasa, iar in cateva zile mirosul dispare.
  Spala-ti incaltamintea in mod regulat. Exista saculeti special creati pentru a putea pune incaltaminte in masina de spalat fara sa se strice. Daca materialul nu permite sa ii pui in masina de spalat, spala incaltamintea manual, clatind-o bine la sfarsit. 
  Foloseste sprayuri speciale create pentru dezinfectarea pantofilor. Acestea sunt destul de puternice incat sa distruga germenii cauzatori de mirosul neplacut.
  Poarta sosete in cazul in care esti adepta adidasilor. Cel mai bine este sa optezi pentru sosete din bumbac; acest material absoarbe foarte bine umezeala si in acelasi timp iti lasa picioarele sa respire.
  Poti opta cu incredere pentru pudra de picioare. Aceasta se poate folosi atat in pantofi cat si pe picioare, inlaturand cu succes mirosul neplacut.
  Chiar si coaja de portocale ajuta in aceasta problema. Pune seara in pantofi cateva coji de portocale, si lasa-le acolo pana dimineata. In cateva zile, ai scapat de problema urat mirositoare.
  Cel mai important lucru este ca picioarele tale sa fie tot timpul curate si uscate inainte de a incalta orice tip de pantofi.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu