dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa-i faci striptease

  Striptease-ul poate fi considerat unul dintre cele mai des intalnite metode de a excita barbatii. Daca nu mai stii cum sa va improspatati viata sexuala, citeste sfaturile de mai jos si ofera-i iubitului un striptease care cu siguranta ii va trezi toate simturile. 
   In primul rand fa putina cercetare pe internet. Cauta cateva videoclipuri pentru a-ti da seama cam ce trebuie sa faci si sa furi cateva miscari. Daca nu stii ce melodie sa pui ideea cu videoclipurile de pe net s-ar putea sa-ti vina in ajutor. In orice caz, alege cateva melodii potrivite pentru striptease, evitand melodiile rock sau cele populare.
   In cazul in care nu stii ce sa iei pe tine, opteaza cu incredere pentru o camasa mai lunga si larga, asortata cu o curea. Poti chiar sa-i furi una din camasile lui preferate, astfel data viitoare cand o va purta, cu siguranta ii va sta gandul doar la tine. Daca optezi pentru pantaloni stramti sau rochii stramte, aminteste-ti ca acestea se pot da jos greu si va fi mai dificil sa arati sexy. 
   Daca alegi sa porti si o pereche de ciorapi cu portjartier, exerseaza putin cu ei inainte sa apari in fata iubitului. Trebuie sa-i dai jos incet si cu grija, sa nu te impiedici si pana la urma sa-i dai iubitului o portie buna de ras.
   Nu uita de tocuri. Tocurile te vor ajuta sa pari mult mai sexy si iti vor da mai multa incredere in tine.
   Foloseste-te de decorul pe care il ai la dispozitie: danseaza pe un scaun sau sprijina-te de perete. 
   Cel mai important lucru este sa nu te grabeste. Esenta striptease-ului sunt miscarile lente si tachinarea pe care i-o oferi iubitului tau!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu