dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa prelungesti viata pantofilor tai

     In ceea ce priveste calitatea hainelor, cu totii stim ca nu este neaparat necesar sa purtam haine de calitatea cea mai mare. Insa, cand vine vorba de pantofi, nu ne putem permite acelasi lucru. Daca poti purta o rochie 2-3 sezoane la rand, din pacate nu putem spune acelasi lucru despre pantofi. Pantofii nostrii suporta mai multe lucruri in comparatie cu hainele: in primul rand ne suporta toata greutatea corporala, iar apoi sunt supuse umblarii pe trotuare care nu sunt intotdeauna de nota 10. In momentul in care pantofii sunt purtati destul de des, acestia tind sa se deteriozeze repede. Urmeaza sfaturile simple de mai jos, pentru a prelungi viata pantofilor tai preferati. 
  1. Dupa cum spuneam la inceputul articolului, calitatea pantofilor este foarte importanta. Investeste cu incredere in pantofi de calitate, astfel vei stii ca materialul este rezistent. 
  2. Ai grija cum mergi. Daca esti obisnuita sa iti tarasti picioarele, renunta la acest obicei prost si invata sa mergi frumos. Astfel, talpa si tocul pantofilor tai vor avea o viata mai lunga.
  3. Ai grija cum ii depozitezi. Nu-ti pune pantofii in sertare unul peste celalalt. Pastreaza cutia in care i-ai cumparat, si depoziteaza-i in ea. Nu uita sa umplii pantofii cu hartie pentru a le pastra forma cat mai intacta.
  4. In cazul in care esti soferita pe tocuri, renunta la acest obicei. Cel mai bine este sa ai in masina o pereche de balerini, sau chiar adidasi, pentru a-i folosi la condus. Pantofii cu toc pot fi juliti cu usurinta in timpul condusului.
  5. Igiena picioarelor tale si a pantofilor tai este foarte importanta. Asigura-te inainte sa te incalci ca esti curata pe picioare, sau ca folosesti ciorapi curati tot timpul. Pantofii trebuie curatati cu o carpa umeda atat pe exterior cat si in interior. 

0 comentarii

Trimiteți un comentariu