dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa-i spui ca scartaie relatia

   Acest articol porneste de la ipoteza ca dupa o anumita perioada de relatie, sexul nu mai merge. De multe ori se intampla sa scartaie ceva in relatie, iar acest scartait nu vine de la pat! Ce este de facut? Prima data sa porti o conversatie cu tine insuti, iar apoi cu el.
   Este foarte important ca inainte sa vorbesti cu el, prima data sa te analizezi pe tine insuti. Trebuie sa-ti pui cateva intrebari, cum ar fi: esti sigura de faptul ca sexul este problema in relatia voastra si nu esti deranjata defapt de altceva? In cazul in care raspunsul la intrebarea de mai sus este nu, atunci gandeste-te bine ce te deranjeaza de fapt la relatie, vorbeste cu iubitul si cu siguranta si viata voastra sexuala isi va reveni.
    In schimb, daca raspunsul este da si esti hotarata sa lupti pentru relatia ta, este cazul sa ai o conversatie cu iubitul tau. Iti prezint cateva sfaturi despre cum ar trebuie sa mearga conversatie, si cu siguranta problema voastra va fi rezolvata.
1. Nu incepe niciodata o discutie despre sex cand sunteti pe punctul de a incepe actiunea. Este cel mai prost moment. Deschide discutia mai bine intr-o dimineata de exemplu, in timp ce va savurati cafeaua. Alege o zi din weekend pentru a avea timp destul.
2. Incepe cu lucrurile pozitive, si nu incepe sa-l bombardezi cu ce nu iti place. Daca ii spui numai ce nu iti place, el va crede ca esti pe punctul de a te desparti de el.
3. Nu te chinui sa explici ce simti in fraze intortocheate si prostii. Spune pur si simplu ce simti, pe un ton prietenesc. Tonul si felul in care iti vei spune sentimentele este foarte important.
4. Nu da vina pe el! Daca il acuzi ca el este de vina, conversatia se va transforma intr-o cearta. Fii sincera cu el, dar in acelasi timp recunoaste ca si tu ai vina.
5. Fii atenta si la dorintele lui. Conversatia nu va fi despre tine, ci despre voi! Intreaba-l ce vrea, si fa-l sa-si impartaseasca si el nevoile si ceea ce simte.
Nu trebuie sa fii stresata de faptul ca aveti aceasta conversatie. Fiecare cuplu are, la un moment dat,o astfel de conversatie. Tine minte ca este important sa-l asculti si tu, iar impreuna cu siguranta veti gasi o solutie!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu