dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa saruti


   Cu totii stim cat este de important un sarut lung, pasional si sexy. Pentru cei care au dubii in privinta felului in care saruta, va propun sa citit in continuare acest articol si sa puneti in practica aceste sfaturi pentru a va imbunatati tehnica sarutului.
    Primul sarut cu iubitul/iubita tau este foarte important. Asa ca cel mai bine este sa nu te grabesti si sa astepti momentul potrivit. Cu siguranta un sarut sub cerul plin de stele este mai romatic decat unul la colt de strada. Sarutul frantuzesc este la baza lui destul de simplu: tot ce trebuie sa faci este sa iti inclini putin capul intr-o parte, iti deschizi buzele, iti introduci limba in gura partenerului, iar apoi incepi sa "explorezi" incet imprejurimile.
Suna usor, nu? Insa pentru a avea un sarut cu adevarat placut, ar mai fi cateva lucruri importante de tinut minte, cum ar fi:
- sa ai dintii curati. Daca nu ai apucat sa te speli pe dinti inainte de intalnire, mai bine las-o pe data viitoare.
- sa ai buze "sarutabile". Ai grija ca buzele tale sa nu fie crapate si sa nu folosesti prea mult ruj sau lip gloss.
- ai grija cu limbuta. Nu introduce prea adanc niciodata limba, nu trebuie sa simti corzile vocale ale partenerului tau. Si sa nu uiti sa o scoti: un sarut nu trebuie sa tina mai mult de maxim 2-3 minute. Asa ca fii atent si nu-ti uita in limba in gura iubitului/iubitei.
- tine gura corect. Nu trebuie sa deschizi gura ca si cum ai casca, dar nici n-o tine prea inchisa. Incearca sa gasesti o pozitie intre prea deschis si prea inchis.
- inchide ochii! E destul sa nasol sa saruti pe cineva si in acelasi timp sa te uiti cu atentie la altceva! Inchide ochii si savureaza sarutul din plin.
- saruta corect! Aici fac referire la un studiu recent al cercetatorilor britanici. Acestia au constatat ca in proportie de 70% dintre cei care saruta pentru prima data ajung sa cerceteze gingiile partenerului! Lasa gingiile deoparte si incearca sa te concentrezi pe limba partenerului.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu