dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa fii irezistibila

    A fii irezistibila este un must pentru femeile din zilele noastre. Dar tu stii ce anume te poate face irezistibila in fata barbatilor? Cercetatorii britanici ne ajuta si in aceasta problema. Ei au facut un studiu asupra unor barbati care au fost invitati sa-si spuna parerea asupra detaliilor sexy ale tinutelor femeilor. Si uitati ce au descoperit:
1. Conteaza decolteul! Aproximativ 79% dintre barbati au spus ca decolteul unei femei este cel mai important pentru o prima impresie. Deci, cauta bine in dulap dupa bluzite sau tricouri cu decolteu si nu te sfii sa le porti! Ai grija insa sa nu exagerezi!
2. Poate un machiaj natural. 64% dintre barbatii care au participat la studiu au recunoscut ca nu le plac femeile pline cu fond de ten pe fata si cele care sunt machiata in culori tipatoare. Cel mai bine este sa alegi un machiaj natural, care sa se potriveasca tipului tau de ten si care sa-ti scoata in evidenta ochii.
3. In zilele de vara poarta rochite lejere, usoare. 79% dintre cei care au participat la studiu au recunoscut faptul ca li se par irezistibile femeile care poarta rochite usuare, fluturate de vant.
4. In toiul iernii nu te chinui sa porti colanti cu fuste scurte si bluze decoltate. Barbatii sunt atrasi de femei care poarta pulovere din materiale moale. Li se pare irezistibil ca o femeie sa poarte ceva moala si pufos!
5. Nu iti aranja tot timpul parul de parca tocmai ai fi iesit de la coafor! 67% dintre respondenti considera parul ravasit irezistibil si extrem de atragator. Asa ca data viitoare cand te gandesti sa-ti intinzi parul sau sa-l faci sa arate imprecabil, sa-ti aduci aminte de acest studiu, si lasa-ti parul in voia lui.
6. Atitudinea este cea mai importanta! 78% dintre barbati gasesc irezistibila femeia care are o atitudine cool si sexy. Deci nu ai nevoie neaparat de un decolteu adanc, atata timp cat ai atitudinea potrivita!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu