dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa-ti alegi parfumul perfect

   Alegerea unui parfum perfect dureaza de obicei multa vreme. Avem atatea optiuni si atatea mirosuri, incat nu mai stim ce sa alegem. Citeste sfaturile de mai jos pentru a-ti alege cu usurinta parfum perfect.
  Cu siguranta ai patit-o sa mirosi mai multe parfumuri intr-o zi, iar dupa cateva minute nasul tau nu mai distingea clar ce simte. Pentru astfel de situatii, pune-ti in geanta cateva boabe de cafea. Cand simti ca nasul tau o ia razna, miroase-le putin. Boabele de cafea iti vor ajuta nasul sa -si revina cu usurinta, iar tu iti poti continua  linistita cautarile.
  Este important sa-ti gasesti un parfum care sa te caracterizeze. 
  Parfumurile florale sunt considerate a fi cele mai feminine. Daca esti o persoana romantica, sensibila si in acelasi timp plina de feminitate, alege cu incredere un parfum cu tente florale.
  Parfumurile fresh contin esente proaspete din flori si plante. Poti opta cu incredere pentru un astfel de parfum daca esti o femeie cu spiritul tanar, mereu pregatita de ceva nou. 
  Daca esti o femeie plina de erotism si senzualitate, caruia ii plac lucrurile iesite din comun, opteaza pentru  un parfum cu miresme orientale. Acestea sunt parfumuri glamour, combinand tente exotice si chiar picante.
  Exista si acele parfumuri pe care iti vine cateodata sa le mananci: cele cu mirosuri culinare, cum ar fi : de ciocolata, zmeura, vanilie. Daca te indragosteti pe loc de acel miros, nu mai sta pe ganduri si cumpara parfumul!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu