dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa fii sexy

   A fi sexy nu mai inseamna  a avea masurile 90-60-60! Odata cu trecerea timpul, conceptul de sexy s-a schimbat de multe ori: in trecut femeia cu forme era considerata sexy, iar in prezent de multe ori cele avand formele 90-60-90. Peste tot ati vazut acele fete cu alura de fotomodel, care au impresia ca daca au buzele tuguiate sunt sexy. Gresit! 
    A fi sexy nu inseamna neaparat sa porti o fusta scurta, sau un decolteu generos. A fi sexy inseamna a fi o femeie adevarata! Poti arata sexy indiferent ce porti, chiar si cu o banala pereche de pantaloni de trening si un tricou. Ceea ce te face sexy este atitudinea ta! Faptul ca iti accepti corpul, te accepti pe tine insuti, te simti bine in pielea ta; aceste lucruri se vad, si aceste lucruri te fac sa fii sexy.
    Daca in ciuda eforturile tale totusi nu te simti bine in pielea ta si nu te simti sexy, iti prezint cateva trucuri care cu siguranta iti vor fi de ajutor!
     Poarta tocuri si mergi sexy : tocurile ajuta intotdeauna o femeie sa arate sexy. Tocurile iti tin spatele drept, iar tu trebuie sa tii capul sus si umerii trasi putin in spate. In cazul in care nu esti comoda cu tocuri de 15 cm, alege pantofi cu toc mai micut. Doar nu vrei sa te impiedici chiar in fata tipului de care iti place.
    Poarta haine rosii, dar nu si ruj rosu. Studiile recente au aratat faptul ca barbatii sunt mai atrasi de femeile care poarta haine rosii, dar nu si de cele care poarta ruj rosu. Incearca sa foloseste o nuanta naturala pentru buze, care sa iti puna in valoare trasaturile fetei.
    Renunta la lenjeriile normale. Poarta ceva sexy pe sub haine, chiar daca nu se vede, tu vei stii ca sub haine arati bine, si acest lucru iti va da mai multa incredere in tine.
    Poarta haine care sunt confortabile pentru tine, si in care te simti bine. Daca nu te simti bine purtand un decolteu mult prea adanc, acest lucru il vor observa si cei din jurul tau. In schimb, daca porti ceva care te face sa te simti confortabila in pielea ta cei din jur automat vor vedea cat te bine te simti purtand un simplu tricou.
    Este important sa fii expresiva. Stiu ca poate suna ciudat, dar de multe ori expresivitatea unei persoane o face sa fie sexy. Asa ca in fiecare zi zambeste, chicoteste ca si cum ar fi cea mai fericita zi din viata ta.
    Si poate cel mai important lucru dintre toate este sa te concentrezi pe calitatile tale si sa uiti de defecte! Poate nu ai picioare de fotomodel sau cupa D la sutien, dar la urma urmei, cine este perfect? Cu siguranta ai multe calitati de apreciat. Daca tu nu crezi si nu te simti sexy, cu siguranta nici cei din jurul tau nu o vor face.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu