dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum recunosti tenisii Converse All Star originali

     In luna februarie a anului 1908 americanul Marquis Mills Converse deschide Converse Rubber Show Company. Marele succes al companiei a inceput ina in anul 1917 odata cu introducerea pe piata a modelului Converse All Star.

    In povestea companiei un rol foarte important l-a avut baschetbalistul Charles H. "Chuck" Taylor care a ajutat la promovarea tenisilor Converse All Star, iar in anul 1932 numele acestuia apare pe sigla principala si produsele Converse, fiind considerat ambasadorul companiei.

    Compania Converse a fost cumparata in anul 2003 de Nike inc in schimbul sumei de 305 milioane de dolari, in prezent functionand ca subcompanie Nike. Tenisii Converse All Star sunt un model foarte contrafacut de incaltaminte, in prezent intalnim o gama larga de falsuri Converse pe piata. Iata cateva indicii pentru a identifica o pereche de Converse All Star Chuck Taylor originali:

    Semnul marcii inregistrate ®. Acest criteriu ne poate ajuta sa identificam partial autenticitatea tenisilor Converse All Star deoarece semnul marcii inregistrate apare in logo doar la modelele confectionate inainte de anul 2008. Tenisii Converse All Star produsi dupa anul 2008 nu au semnul marcii inregistrate in logo. Astfel daca vom intalni un Converse care a fost confectionat dupa 2008 si are semnul marcii inregistrate pe logo acesta este clar fals.

    La tenisii originali Converse All Star, cuvantul "Converse" va aparea foarte vizibil pe branturi.

    Logo-ul All Star trebuie sa fie atat pe laterala cat si pe calcaiul tenisului.

    Pe talpa trebuie sa intalnim inscriptia "Coverse All Star". Unele persoane sustin ca tenisii originali Converse All Star au undeva in exteriorul talpii un mic punct de cauciuc. Nu stim inca cat de real este acest crieteriu si in ce masura ne ajuta cand e vorba de tenisi Converse care au suferit un anumit grad de uzura.


0 comentarii

Trimiteți un comentariu