dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cum sa nu arati obosita

   Stresul de zi cu zi, oboseala, agitatia, toate se aduna si din pacate la un moment dat semnele de oboseala isi fac aparitia si pe fata ta. Insa exista cateva mici trucuri pe care le poti face dimineata si seara pentru a nu arata obosita niciodata.
  Pe timpul diminetii foloseste trucul cu lingura. Pune o lingura rece pe ochi, si maseaza-ti putin ochii cu ea. Daca pui de seara lingura in frigider, este si mai bine. Metalul rece te va ajuta sa scapi cu usurinta de ochii obositi si umflati. Apoi foloseste o crema de ochi care are un continut mare de antioxidanti. Aceasta crema iti va hidrata pielea, iar beneficiile antiinflamatoare vor fi vizibile pe perioada intregii zile.
  Cand vine seara, asigura-te ca ti-ai dat jos orice urma de machiaj de pe fata. Machiajul nu iti lasa pielea sa respire pe timpul noptii si astfel tenul tau nu-si poate face procesul de regenerare. Aspectul de ten obosit poate fi datorat si celulelor moarte care se acumuleaza pe fata. De aceea este foarte important sa-ti exfoliezi pielea. Cum pielea din jurul ochilor este foarte sensibila, este recomandat sa folosesti putin iaurt, care indeparteaza cu succes celulele moarte.
  Fata obosita se poate ascunde cu usurinta si cu ajutorul unui machiaj corect. Foloseste cu incredere fard de pleoape in nuante de piersica, iar pentru conturul ochilor foloseste o nuanta de maro naturala. Foloseste rimel de culoarea albastru inchis, si o pudra care sa contina particule stralucitoare. 

0 comentarii

Trimiteți un comentariu