dsdas. Un produs Blogger.

Cele mai vizitate

Cadouri de Craciun pentru EL

     Pentru majoritatea femeilor, Craciunul reprezinta pe langa curatenie, mancare si prajituri, o adevarata nebunie in gasirea cadourilor perfecte pentru barbatii din viata noastra. In fiecare an avem multe idei, putina vreme si intr-un fel sau altul ajungem sa fugim dintr-un magazin in altul fara a avea idee ce sa cumparam.
      Cel mai important lucru despre cadourile de Craciun este faptul ca barbatii nostrii trebuie sa se bucure de ele. Cel mai usor cadou pe care il poti face este unul util, de care are nevoie. Aici ma refer la parfumuri, sau alte obiecte de ingijire personala cum ar fi un aparat de ras performat. Nu este neaparat un cliseu sa cumperi astfel de lucruri de Craciun. Daca tocmai s-a terminat parfumul preferat sau aparatul de ras este destul de vechi deja, sigur s-ar bucura de un astfel de cadou.
      O alta idee de cadouri porneste de la pasiunile lui. Daca este pasionat de ultimele gadgeturi aparute pe piata, fa niste cercetari, si cumpara-i ceva nou, ce nu are. In cazul in care canta la un instrument, un accesoriu pentru instrumentul respectiv ar putea fi un cadou minunat.
      In cazul in care aceste cadouri nu se potrivesc barbatilor din viata ta, poti tot timpul sa apelezi la cadourile de sezon: niste sosetute groase, un set de fular, manusi, caciula, sau chiar o pereche de papuci de casa. Daca tot suntem  la capitolul imbracaminte, arunca un ochi in dulapul lui. Vezi ce are, ce nu are, si ce i-ar placea sa aiba. Ii poti cumpara o camasa noua pe care se tot pregatea sa o cumpere, sau un pulover nou. Asta doar in cazul in care ii stii foarte bine marimea, doar nu vrei sa-i cumperi ceva mai mic sau mai mare cu cateva numere.
      Daca absolut nici o idee de aici nu te ajuta, mai am una singura pentru iubitul tau. Cumpara-ti un costumas sexy de craciunita, si pregateste o masa romantica de Craciun. In cazul in care nu ai mai facut asa ceva, iubitul tau sigur va fi placut surprins si ii va placea cadoul.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu